Επένδυση κάθετων επιφανειών με εύκαμπτα πετρώματα Tepostone

Σειρά Νο1 - Νο16
Η σειρά της εύκαμπτης πέτρας περιλαμβάνει 16 αποχρώσεις που απεικονίζονται παρακάτω (Νο1-Νο16). Οι διαστάσεις των κωδικών είναι ενδεικτικές. Για να δείτε όλες τις διαθέσιμες διαστάσεις, μεταβείτε στο τέλος της σελίδας.
Διάθεση: Ελάχιστη ποσότητα 5 τ.μ. (χρόνος παράδοσης 10-20 εργάσιμες ημέρες).
Οι αποχρώσεις που απεικονίζονται στους κωδικούς, επηρεάζονται από την ανάλυση και την ποιότητα της οθόνης του υπολογιστή σας και ενδέχεται να έχουν μικρή απόκλιση από το πραγματικό προϊόν. Συνιστούμε να δείτε από κοντά τα δείγματα στην έκθεσή μας. Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές. Η παραγωγός εταιρία εγγυάται για την ασφαλή τοποθέτηση του υλικού, μόνο όταν εφαρμοστεί σε συνδυασμό με την προτεινόμενη κόλλα εφαρμογής TEPOKOL FLEX.
No 1
No 5
No 9
No 13
No 2
No 6
No 10
No 14
No 3
No 7
No 11
No 15
No 4
No 8
No 12
No 16

Σειρά Village
Η σειρά Village περιλαμβάνει 5 αποχρώσεις και είναι η πλέον οικονομική σειρά. Οι διαστάσεις των κωδικών που απεικονίζονται παρά κάτω είναι ενδεικτικές. Για να δείτε όλες τις διαθέσιμες διαστάσεις, μεταβείτε στο τέλος της σελίδας.
Διάθεση: Ελάχιστη ποσότητα 5 τ.μ. (χρόνος παράδοσης 10-20 εργάσιμες ημέρες).
Οι αποχρώσεις που απεικονίζονται στους κωδικούς, επηρεάζονται από την ανάλυση και την ποιότητα της οθόνης του υπολογιστή σας και ενδέχεται να έχουν μικρή απόκλιση από το πραγματικό προϊόν. Συνιστούμε να δείτε από κοντά τα δείγματα στην έκθεσή μας. Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές. Η παραγωγός εταιρία εγγυάται για την ασφαλή τοποθέτηση του υλικού, μόνο όταν εφαρμοστεί σε συνδυασμό με την προτεινόμενη κόλλα εφαρμογής TEPOKOL FLEX.
Village 1
Village 5
Village 2
Village 3
Village 4

Προτεινόμενοι τρόποι τοποθέτησης και διαθέσιμες τυποποιημένες διαστάσεις

Οι σειρές Νο1 - Νο16 και Village, διατίθενται σε ποικιλία τυποποιημένων διαστάσεων, που τοποθετούνται είτε αυτόνομα είτε σε προτεινόμενους συνδυασμούς, σύμφωνα με το παρατιθέμενο πίνακα διαστάσεων. Υπάρχει η δυνατότητα διάθεσης ακανόνιστου σχήματος ή και σε φύλλα 60x60 cm για τοποθέτηση σε ενιαίες επιφάνειες χωρίς αρμό.

Η διάσταση 2,5x20 cm και το Ακανόνιστο σχήμα, επιβαρύνονται με 3,00 €/m²